måndag 14 januari 2013

Den perfekta mannen

Den perfekta mannen har stil och klass. Han är en gentleman av allra högsta grad och öppnar alltid dörrar och drar ut stolar för en kvinna.
Han är social, rolig och utåtriktad och kan på så vis anpassa sig till alla människor han möter.

Allt börjar med handslaget. Hans hand är manlig, fast och bestämd och han håller din en bråkdels sekund för länge. Inte under några omständigheter viker han undan med blicken och det skickar genast signaler till ditt underliv. Hans ögon genomborrar dig och det känns som att han har fri tillgång till dina snuskiga tankar.
Han är välklädd och har en egen skön stil med kläder som är av hög kvalitet. Han utstrålar en sexig självsäkerhet, är givetvis allmänbildad och kunnig.

Den perfekta mannen är mån om sitt utseende och tränar regelbundet. Han har en muskulös kropp och är definitivt inte för smal. Han har en snygg hållning och ett välgroomat skägg. Han har gärna hår på bröstet men det är välskött och snyggt. Kvinnor älskar manligt. Skägg och hår på bröstet är manligt.
Han är självklart fräsch och luktar gott utan att dränka sig i parfym. Kvinnor vill ha kroppsdoft.

Den perfekta mannen använder inte snus och cigaretter. Ofräscht. Vita välskötta tänder får du inte av snus och rökning. Dessutom får du dålig andedräkt. Aldrig okej.

Den perfekta mannen är driven och har en stark vilja att lyckas. Han är arbetsam och bra på att sprida positiv energi. Han är dessutom sådär lagom mystisk för att du ska känna dig trygg med honom men ändå inte vara helt hundra på vart du har honom. Hans sätt har en förmåga att göra dig galen.

Den perfekta mannen vill ligga jämt. Han har en hög sexualdrift, ger dig njutning och tillfredsställelse så ofta han kan.
Han utstrålar sex och är en fysisk person. Han lägger ofta en hand på din kropp när ni pratar vilket gör dig knäsvag och villig. Han är mycket medveten om effekten av att lägga sina läppar mot din hals eller ditt öra när ni kramas och nästintill obemärkt låta sin luft leka över din hud. Han drar ofta in din doft lite för intensivt för att det ska vara en tillfällighet. Medvetet gör han dessa små saker som gör dig galen av åtrå. Han vet mycket väl vilken effekt han har på dig och för honom är du alltid redo då hans blotta närvaro gör dig våt.

I sängen är han en gud. Eftersom han kan läsa tankar vet han precis vad du vill ha och leverera det med sin självsäkra manlighet. Han är inte för mycket och vet precis dina svaga punkter. Den perfekta mannen vet vikten av ett bra förspel och stressar inte fram knullandet. För han vet att ett noga genomfört grundarbete ger honom utdelning. Han kan kan på så vis ge dig njutning i en helt ny dimension och skänka dig orgasm efter orgasmn.
Slutligen är den perfekta mannen villig att ligga på alla tänkbara vis och är intresserad av att testa nya saker. Han är öppen för att addera både andra kvinnor och män och är säker i sin egna sexualitet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar