tisdag 8 januari 2013

Misslyckat gruppsex


Vad är det med svenskar egentligen? Varför är de så pryda och osäkra inför att testa nya saker? De har så lätt för att säga att de är öppensinnade och nyfikna när det kommer till sex. När det väl kommer till kritan har jag flera gånger upplevt det motsatta. 

En utekväll med två vänner beslöt vi oss för att vi skulle ta med en kille hem på en fyra. I detta fall två kvinnor och två män. Kåta och lite överförfriskade letade vi runt på nattklubben efter en lämplig kandidat. Inte enkelt vill jag lova. För det första var han tvungen att se bra ut. Han skulle självklart lukta gott och vara spännande. Vi ville ha en man. Det fanns inget överflöd av sådana denna afton.
Vi försökte förföra några av dem men ingen var särskilt intresserad av vårt erbjudande. Märkligt kan tyckas. Men jag har flera gånger fått erfara att män oftast inte är särskilt intresserade av att ligga flera om det är andra män inblandade. Vad handlar det om egentligen. Är de osäkra på sin sexualitet? Rädd för att få en kuk i analen kanske?
Hur som helst,
Till sist fick vi tag på en man. En riktig skogshuggare. Två meter lång och mycket muskler. Han var väl inte den snyggaste världen skådat men såg helt okej ut. Han dög till syftet.
Ligga ville han gärna men var dock osäker på det här med att det skulle vara en man till på festen.
Mes, tänkte vi. Vi kan nog få honom på bättre tankar.
Vi tog med honom hem för lite ”efterfest”.
Bjöd på öl och musik.
Dock upptäckte vi att ölen var alkoholfri. Vem köper alkoholfri öl??
Vår plan att få skogshuggaren berusad och lura honom till sex gick i stöpet. Minst sagt.
Konstig stämning blev det också efter en stund när han inte alls visade sig vara en man utan en pojk.
Tröttsamt.
Tur nog att min väninna var kvinna nog att slänga ut honom.
Knullandet är inställt, berättade hon allvarligt för honom. Du kan gå nu.

Bättre lycka nästa gång. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar