onsdag 2 januari 2013

Ylva Johansson

Ylva Johansson är kvinnan som tittar med stora pingpong liknande ögon och halvöppen mun när du berättar ett skämt eller försöker förklara något som övergår hennes förstånd. Vilket att säga är det mesta.
Hon shoppar rea kläder på butiker som heter Gina Tricot och HM för det är ju så bra att det är så billigt. Man kan ju köpa mycket mer då.
Dessutom älskar hon att köpa massa onödigt krafs, som hon kallar inredning, gärna över nätet med förklaringen att det är ju så smidigt att få det på lådan. Dessutom tar hon ett par väl planerade semesterdagar per år för att åka till Ullared. Hon bokar gärna en ordnad bussresa när hon gör denna lilla utflykt för att fylla på de redan överfulla skåpen och lådorna. När hon kommer hem har hon ångest för att hon har övertrasserat kontot men hon har ju ändå köpt så mycket bra så ångesten försvinner tyvärr lika fort som den kom.

Ylva är personen som finns i stort sett i alla bekantskapskretser. När du tittar på henne lägger du omedvetet huvudet lite på sned och ler lite överlägset. Folk benämner henne ofta som blåst och hon har svårt att föra sig i möblerade rum. Ylva pratar alltid två oktaver för högt, skrattar på olämpliga ställen och har som ovana att avsluta var och varannan mening med dårå. Hon blir oftast för full på festen och drar sig inte för att hångla med fel person mot dennes vilja, gärna mitt under middagen när någon håller tal. Ylva har nämligen inte begåvats med någon känsla.

Det värsta med Ylva är att hon själv tror att hon är smart, lite smartare än snittet till och med. Men ändå har hon så svårt att komma ihåg de mest banala ting.

Ylva har egentligen inga egna åsikter utan lånar gärna andras när hon ska säga sin mening. Om man då ifrågasätter hennes ståndpunkt skrattar hon lite nervöst, spärrar upp sina pingpong ögon och säger;
- Jo, men så äre väl, elle?

Ylva har inte heller begåvats med talet eller skriftens ljuva konst. Hon skriver gärna med versaler, använder hundra utropstecken i varje mening och har inte lärt sig att man inte skriver slang. Ylvas språkbruk består i övrigt av mest asså, typ, likosm, ba, varårå.

Det finns vissa likheter mellan Sara Svensson och Ylva Johansson. De lever båda sin lilla ankdam och har aldrig varit ute och rest. Förutom i Grekland och i Thailand möjligtvis. Därför har de ingen riktigt verklighetsuppfattning.
Sara Svensson kan man leva med men förfäras över. Med Ylva är det så mycket tuffare. Hon gör det så svårt för personer i sin omgivning att inte känna lust att taga henne av daga för att utrycka sig milt.

Ylva drömmer om att träffa den rätta och har redan planerat deras sagolika bröllop. Hon vill köpa radhus i utkanten av stan, skaffa hund och volvo. Dessutom är det ju så bra med mammaledighet. Man behöver ju liksom inte jobba dårå, så många barn vill hon ha. Hon har bara ett lite problem. Vart finns han?
Hon har finkammat varje vänskapskrets och arbetsplats hon varit på. Efter det har hon testat att ligga runt med okända män på krogen. Och det måste vi ju ändå ge henne lite cred för. När det kommer till sex ser sig nämligen Ylva som en ideal sexpartner. Hon behärskar både att rida och att stöna sådär porrigt på rätt ställen. Hon klär sig gärna i spetsiga underkläder med push up effekt så brösten nästan faller ur bhn. Dessutom tror hon att kinkysex är samma sak som oralsex och BDSM existerar bara på vuxenfilm. Hon försöker alltid för mycket men förstår inte varför männen aldrig ringer.
Det har gått så långt att hon anmält sig på flera olika dateingsajter men inte heller där får hon napp. Men Ylva fortsätter träget att kämpa på för längtan hon så starkt känner. Att träffa den rätta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar